طرز تهیه پیتزا دو ذوقی
مواد لازم :
ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه 650 الی 700 گرم
فیله مرغ 10 عدد
گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
سالامی (نوعی كالباس) برای روی پیتزا پنج عدد
قارچ، سس كچاپ و كاری به میزان لازم
فلفل سبز و پیازچه به میزان لازم
پنیر پیتزا برای هر طبقه 350 گرم
پنیر پیتزا برای روی خمیر 30 گرم
خمیر پیتزا دو عدد
طرز تهیه :
سس كچاپ را با قاشق به روی خمیر مالیده و بعد روی آن سس كاری اضافه كنید. مقداری پنیر روی سسها ریخته تا زمانی كه مواد پیتزا اضافه میشود، چسبندگی لازم ایجاد گردد. نیمی از ژامبون را روی خمیر افزوده و مجددا 15 درصد پنیر را اضافه كنید. قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز افزوده و مابقی پنیر را روی آن ریخته تا طبقه اول پیتزا آماده شود.
برای طبقه دوم بعد از اضافه كردن سسها، مقداری پنیر و گوشت پختهشده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یكنواخت روی خمیر قرار دهید و پنیر روی آن بریزید. فرر ا روی حرارت 240 تا 250 درجه سانتیگراد گذاشته و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود. روی طبقه اول سس ریخته و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
نكته: سس كاری و كچاپ مزه اصلی این پیتزا خواهد بود.