مصرف شير پرچرب در صبحانه تأثير آنتي اكسيداني چاي را ميكاهد
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: استفاده از شير پرچرب ميتواند ميزاني از آنتياكسيدانهاي موجود در چاي را از بين ببرد.
محمدجواد حسينزاده در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: استفاده از شير پرچرب ميتواند ميزاني از آنتياكسيدانهاي موجود در چاي را از بين ببرد.
وي گفت: موادي كه به عنوان مواد چرب مصرف ميشود براي حفاظت عروق جنبه منفي تلقي ميشود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد: چربي بيش از حد براي بدن مضر است، چون در ديواره عروق رسوب ميكند و باعث تنگي و گرفتگي آنها و در نتيجه سكته قلبي و مغزي ميشود.
حسينزاده گفت: چربي زياد در رژيم غذايي ممكن است اثر آنتي اكسيداني ويتامين C را از بين ببرد.