سالاد میگو:
مصرف گوشت سفید به نسبت گوشت قرمز برای افراد ارجحیت دارد و این مسئله در رابطه با بیماران دیابتی هم صدق می کند . بیماران دیابتی که با مشکل کلیوی مواجه هستند نباید به هر میزان که می خواهند از میگو استفاده کنند و مقدار پروتئین دریافتی این افراد باید توسط متخصص تغذیه محاسبه شود . استفاده از سبزیجات در سالاد میگو و کلم بروکلی برای افراد دیابتی خوب است .
کلم بروکلی به کار رفته در سالاد میگو و کلم بروکلی حاوی فیبر است و گزینه خوبی برای افراد دیابتی خواهد بود . کنجد به کار رفته در این سالاد از نظر روغن در گروه روغن های بینابینی قرار می گیرد , به همین دلیل مصرف کم و متعادل آن مشکلی برای فرد به وجود نمی آورد . کنجد یک دانه روغنی است که کالری نسبتا بالایی دارد و باعث چاقی می شود برای همین باید در حد کم از آن استفاده کرد . بهترین نوع روغن , روغن زیتون است که این روغن هم باید به میزان کم استفاده شود . مصرف هویج به دلیل داشتن پیش ساز های ویتامین A برای افراد دیابتی می تواند مفید باشد .
ولی نباید در مصرف آن زیاده روی کرد . سیر تازه موجود در سالاد برای افراد دیابتی مفید است و می تواند به عنوان کاهنده قند خوب خون عمل کند . آّب لیموی تازه به دلیل داشتن ویتامین C و دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی برای افراد دیابتی مفید است , ولی در کاهش قند خون نقش چندانی را ایفا نمی کند پس در مصرف این ماده غذایی نباید زیاده روی کرد .