دانلود مجله ساناز سانیا
مجله ساناز سانیا / ماه نامه بین اللملی تخصصی آشپزی و شیرنی پزی / شماره 29
سال 1389 / 115 صفحه / ویژه ماه رمضان
آنچه در این شماره از مجله ساناز سانیا می آموزید :
دعا
حرف اول
پیش غذا :
اردور پنیر و ریحان
روش تهیه نوشیدنی :
نوشیدنی چهار میوه
اسموتی دارچین عسلی
چای نعناع
نوشیدنی هندوانه و نعناع
شیک آناناس و نعناع
خاکشیر یخ مال
اسموتی گیلاس و توت فرنگی
کودک :
گلهای ساندویچ خیار
سورپرایزی برای کودکان
پیتزا خرس کوچولو
غذای سالم :
کباب کوبیده مرغ
کباب برگ مرغ
غذای گیاهی :
رولت بادنجان
غذای کم هزینه :
کوکوی پیاز
غذای ملل :
کوفته ماهی ( سیرالئون )
کیک لامپور ( اندونزی )
گازپاچو آندالوز ( اسپانیا )
دسر :
کاستارد آلبالو
نان پنجره ای
هفت روش تهیه مربا :
مربای زرشک
مربای زردآلو
مربای تمشک
مربای گیلاس قرمز
مربای هلو
مربای خربزه
مربای گلابی
گفت و گو :
رمضان در قلمرو آزادگان : مصاحبه با خانوم اموبایو همسر کاردار سیرالئون
گزارش :
تابلو های شالی / نقاشی
یک روز به یادماندنی : گزارش حضور سفیر ایتالیا در موئسسه محک
دانستنیها :
آداب معاشرت : رسم مهمان بودن
21 قانون شیرین مربایی
نکات خانه داری : آشپزخانه براق : سینک
علمی :
پرخوری احساسی
داروخانه سبز : زیره سیاه ، کرفس
تکنیک ها :
استفاده جدید از وسایل قدیمی
سرگرمی :
شخصیت شناسی با پنیر
سوال از شما پاسخ از ساناز مینایی
جدول
پرونده ویژه ماه رمضان :
الگویی غذایی در رمضان
توصیه هایی برای سحر
نان و پنیر زیره ای
نان لواش خانگی
حلیم بوفلمون
آش میوه
کوفته تبریزی
کوکوی کدو
شامی ماه رمضان
آش شیر ( تبریز ، دریان )
آب بهترین نوشیدنی
کته قالبی
شیرچلو ( ایرانی )
بامیه
خوراک بامیه
خورش بامیه
روزه داری در گروه های خا
مخلوط میوه با چاشنی عسل و لیمو
حراروت ( کاستر )
لگیمات پنیری ( جنوب ایران )
رشته خشکار ( گیلان )
گوش فیل
نارنجک
شله زرد قالبی
خرمای پر شده با پنیر خامه ای
حلوا دو رنگ گردویی
حلوا با طعم قهوه
ارتباط با سردرد
تعداد صفحات با حذف تبلیغات مجله :88 صفحه
Part 1 Size : 6 MB
Part 1 Size : 6 MB
download
Part 2 Size : 7 MB
download